Over ons

Over Ons

In 2000 richtte ik samen met mijn man Uitvaartonderneming Vruwink op. Samen waren wij werkzaam in ons bedrijf. Mijn man Henk op de voorgrond en ik vooral achter de schermen. In de loop van de jaren, kwam ook ik meer naar voren. Deed de nodige cursussen en hielp daar waar het maar nodig was. Met hart en ziel deden wij ons werk. Totdat in de zomer van 2015 bij mijn man kanker werd geconstateerd. In een roller coaster kwamen wij terecht. Na 8 weken ziek zijn, liet hij het leven los.

En tja… of ik wou of niet. Ik was te jong om niets te doen. Of ik zette ons “mooie” bedrijf voort, of ik moest elders gaan werken. Ik koos voor het eerste. En drie weken na het overlijden van Henk, pakte ik het werk weer op. Het vertrouwen en dichtbij de familie te mogen staan is een hele eer. Ik haal enorm veel kracht uit het werk en doe mijn werk met veel passie. En ja… ik weet als geen ander hoe je, je voelt als je iemand verliest, waarvan je ziels veel houdt.

Tijdens de dagen van het afscheid en rouw neem ik u mee en zorgen wij er met elkaar voor dat het voor u een afscheid wordt, waar u na afloop met een goed gevoel op terug kijkt en vooral… mee verder kunt. Stapje voor stapje… alles op zijn eigen tijd en met zorg en aandacht.

Uw persoonlijke wensenlijst

Het is zeker niet ongebruikelijk meer, dat mensen vooraf wensen vastleggen ten aanzien van hun uitvaart. Daartoe kan gebruik worden gemaakt van een brochure, die bij ons beschikbaar is.